А чого не в Сибіру? Блогера Шарія знайшли в Іспанії у віллі за мільйон євро, він продовжує вести проросійську політику (відео)

Проросійський блогер Анатолій Шарій втік до Іспанії і продовжує там вести свою антиукраїнську діяльність. У цьому переконалися українські активісти, які попросили у нього пояснень. Відповідне відео з'явилося в Telegram Телебачення Торонто. На кадрах видно, що Анатолій поводився вкрай агресивно - махав ногами, руками, штовхав жінок і навіть свою дружину, передають Патріоти України.

У зв'язку з цим в конфлікт втрутилися охоронці будинку Шарія, а пізніше під'їхала іспанська поліція. Раніше стало відомо, що вілла блогера коштує мільйон євро. За інформацією слідство.У серпні 2019-го він купив її в каталонському містечку Рода-де-Бара. У будинку є основний житловий поверх площею 161 кв. м і підвальне приміщення - площею 69 кв. м.

Великий удар по кишені! Ліки в Україні можуть миттєво подорожчати на 15% - маркетплейси можуть знищити

вівторок, 21 травень 2024, 6:42

В Україні Держлікслужба зареєструвала проєкт постанови Кабінету міністрів, яка може призвести до різкого подорожчання ліків. Якщо проєкт ухвалять, розміщувати інформацію про ціни на ліки та бронювати їх можна буде тільки через сайти самих же аптек. Це ...

В яких областях України найбільше ухилянтів і скількох вже доправили до ТЦК: У Нацполіції назвали цифри

вівторок, 21 травень 2024, 6:25

В Україні 18 травня вступив в силу новий закон про мобілізацію, який, зокрема посилює відповідальність за ухилення від призову. У Нацполіції розповіли, у яких областях виявили найбільше ухилянтів. . Так, керівники територіальних центрів комплектування ...