А чого ще чекав від Путіна? Російський окупант поскаржився, що їх "кинули" - п'ють і моляться, щоб пережити ніч

Російські окупанти шоковані тією відсіччю, яку їм дають українські військові. Ворог зазнає величезних втрат, а ті загарбники, що ще живі, думають лише про те, як їм дожити до ранку, передають Патріоти України.

Багато військовослужбовців країни-агресора вживають велику кількість алкоголю, щоб якось справлятися зі страхом та стресом від побаченого. Аудіоперехоплення розмови солдата РФ із дружиною опублікував на своєму YouTube-каналі радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Я не знаю, що мені тут робити. Я взагалі просто в а**ї з цієї спецоперації ї***ої. Що я тут бачив, ну його н***й. Дай бог, ніч пережити, н***й", – сказав окупант.

Він розповів про те, що всіх російських солдатів їхнє керівництво "просто жбурнуло" на фронт, але саме туди їхати відмовляється. За словами загарбника, йому з товаришем було наказано супроводити колону, проте їхати довелося далі, ніж обіцяли.

"Це звичайне на***лово, як і все інше", – додав він. Відео 18+, велика кількість нецензурної лексики

Австралійський боксер порівняв Ломаченка... з Ейнштейном

вівторок, 7 травень 2024, 12:51

Василь Ломаченко все ще залишається сильним боксером, попри свій вік. Так вважає майбутній суперник українця Джордж Камбосос, передають Патріоти України. Австралієць порівняв свого майбутнього суперника по чемпіонському поєдинку з відомим у минулому на...

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...