"А что случілась?!": Близько 80% росіян раптом відмовилися від заброньованого відпочинку в окупованому Криму. ГУР роз'яснило ситуацію

Безпекова ситуація на території тимчасово окупованого Криму призвела до масового скасування турів російських громадян для незаконного відпочинку на курортах півострова. Про це повідомляє Головне управління розвідки, передають Патріоти України.

"Від організованих на червень 2024 року турів в окупованому Севастополі відмовились майже 80% росіян. Загальнокримський показник скасування вже заброньованих путівок у минулому місяці склав понад третину", - йдеться у повідомленні.

У розвідці розповіли, що насамперед росіян, які передумали "грітися" на захоплених кримських узбережжях, тривожить "складна безпекова ситуація".

Зокрема, російські громадяни відмовляються від турів в Криму через ненадійну роботу системи ППО загарбників та вразливий Керчинський міст, який залишається "основною артерією для так званого туризму з Росії та використовується Москвою для воєнної логістики".

Раніше повідомлялося, що останній сторожевий корабель ЧФ РФ, який окупанти вивели з Криму, зайшов у Новоросійськ

Також українські військові успішно використали американські ракети великої дальності ATACMS для ураження російських об'єктів у тимчасово окупованому Криму.

Стрілянина в Одесі на Привозі: Жінка вихопила в поліцейського зброю (відео)

п’ятниця, 19 липень 2024, 13:59

Біля ринку Привоз в Одесі вранці 19 липня сталася стрілянина. Конфлікт влаштував водій автомобіля BMW, якого зупинили патрульні. Він мав ознаки наркотичного сп'яніння, повідомили у Патрульній поліції Одеської області. Поліцейські стверджують, що чолові...

Туго з американськими запчастинами? У Якутії зник вертоліт зі співробітниками ФСБ, - ЗМІ

п’ятниця, 19 липень 2024, 12:25

В Якутії РФ ведуть пошуки вертольота Robinson R44II, який зник після спрацьовування аварійного маяка в Алданському районі, передають Патріоти України з посиланням на "Радіо Свобода" . За даними видання, про інцидент повідомили у Східно-Сибірській тра...