А Фокін радить віддати на поталу весь Донбас: Як виглядає Донецьк через 6 років після приходу "русского мира" (відео)

Донецьк, який в останню неділю серпня відзначає День шахтаря і День міста, окупанти перетворили на глушину. Живе і світиться вогнями тільки центр, околиці порожніють, старіють, дороги не ремонтуються, все заростає травою і чагарниками, передають Патріоти України.

Людей на вулицях мало. Всі роки окупації в місті комендантська година, зараз вона з 11 вечора до 5 ранку. Бойовики нарахували зараз в місті 940 тисяч жителів, скільки насправді, сказати важко. Люди з'являються на вулицях, коли йдуть на роботу і з неї, потім місто порожніє.

Зараз з Донецька легше виїхати в Росію, ніж потрапити на вільну територію України. Автобуси везуть до Москви, Пітера, на Кавказ і інші місця РФ. У місті працює місцевий зв'язок «Фенікс», часто з перебоями і поганою чутністю. Є в місті так званий Центробанк. У банкоматах часто немає купюр. Процвітають підпільні центри переведення в готівку, через які можна отримати українські пенсії.

Все це створює проблеми місцевим жителям. Частина донеччан мріють повернутися в Україну, інші висловлюються різко проти Києва і українців і не бачать себе без Росії.

В Одесі під час ракетної атаки загинув проректор МГУ

вівторок, 30 квітень 2024, 11:45

В Одесі 29 квітня внаслідок ракетної атаки РФ загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН у прес-службі Одеської обласної прокуратури, 44-річного чоловіка знайшли мертвим н...

Виїзд з України: Стало відомо, як зміняться правила перетину кордону для чоловіків у травні

вівторок, 30 квітень 2024, 11:30

В Україні діє воєнний стан і загальна мобілізація, у зв'язку з чим для військовозобов'язаних чоловіків віком від 18 до 60 років діють обмеження на перетин кордону. "Факти" розповіли, як зміняться правила з 1 травня, передають Патріоти України. 18 трав...