"А як же коронавірус?": Камалія відкрила кафе з караоке в центрі Києва (фото)

Співачка Камалія після того, як перехворіла на коронавірус, вирішила відкрити в Києві свій ресторан. Співачка показала фото з відкриття закладу в бізні-центру на Подолі. Судячи з вивісок, подавати будуть здорову їжу в стилі фаст-фуду, передають Патріоти України.

Крім того, Камалія обіцяє караоке на різних мовах, свята і корпоративи в своєму закладі. На фото вона позує також з чоловіком і величезним букетом квітів.

"Дякую, дорогий Захур, за ці квіти і привітання з нагоди відкриття мого кафе і кафе в бізнес-центрі на Подолі. Це затишне містечко, де можна проводити корпоративні заходи, майстер-класи, тематичні заходи, дні народження; просто смачно пообідати або повечеряти з друзями або коханою людиною, заспівати в караоке російською, українською, англійською і навіть індійською мовами", - обіцяє Камалія.

Шанувальники завалили її привітаннями та побажаннями всього найкращого. Однак, були люди, які звернули увагу на те, що відкриття пройшло якраз до розпалу зараження коронавірусом і введення карантину вихідного дня.

"При коронавірусі менше відвідувати громадські місця", " а як же коронавірус?", "Давно люблю цю даму, просто як жінку .", "Із задоволенням приїдемо, як буде можливість прилетіти в Україну", "молодці, удачі і всього найкращого", " удачі вам!!! Обов'язково зайдемо. До того ж... живемо на Подолі", - пишуть у коментарях.

Бійців з контузією лікують "абияк" та "крапають" чимось незрозумілим: У Міноборони розповіли про проблеми в медицині

вівторок, 30 квітень 2024, 7:30

Директорка департаменту охорони здоров’я Міністерства оборони Оксана Сухорукова заявила в інтервʼю, що в Україні військові медики хороші, проте є декілька "але" у медицині, передають Патріоти України. Журналістка запитала у Сухорукової, чому в підрозд...

"Є різні запити": Психотерапевт назвав кількість друзів, яку може мати людина, і як приклад навів мозок чайки

вівторок, 30 квітень 2024, 7:27

Відомий український вчений, психіатр Олег Чабан переконаний, що людина не може контактувати з понад 150 людьми. За його словами, чим менший головний мозок, тим більше зв'язків. Як приклад він навів чайок, які є високо соціалізовані. Про це лікар розпов...