А як же скрепи? У колишньої дружини Путіна знайшли "половину" вілли у Франції (фото, відео)

У Франції Артур Очеретний, якого вважають чоловіком Людмили Путіної, розділив право власності на віллу з подругою колишньої дружини президента РФ Дюльбер Рогачовою. Шикарний маєток розташований поруч із курортним Біарріці, пишуть "Відкриті медіа", передають Патріоти України.

Очеретний та Дюльбер у документах французького корпоративного реєстру вказані власниками компанії Villa Artdeco, яка володіє і керує віллою на узбережжі Франції. Очеретний значиться ще й керуючим компанією. Людмила Путіна (або Очеретна) у документах не згадується.

ЗМІ повідомляли, що цю віллу Souzanna у 2013 році за 5,3 млн євро Очеретний купив для Людмили Путіної. Особняк розташований у 300 метрах від пляжу. Будинок площею 450 кв. м оточує парк площею 5 тисяч кв. м. У будинку вісім спалень і чотири ванні кімнати.

Раніше журнал Time писав, що Людмила Путіна часто приїздила у Біарріц до і після розлучення з Володимиром Путіним. У 2019 році влада Біарріца підтвердила, що у родичів Путіна є нерухомість у регіоні.

Також журналісти з'ясували, що Дюльбер Рогачова очолювала патронований Путіною "Центр розвитку міжособистісних комунікацій" до того, як його директором став Очеретний.

Московська компанія "Інтерлін", заснована і очолювана Дюльбер Рогачовою, разом із ЦРМК у 2017 році займалася девелоперськими проєктами у Калінінграді. Ймовірно, Дюльбер Рогачова є вдовою колишнього посла Росії у Китаї, сенатора Ігоря Рогачова.

Відомо, що у вересня 2019 року Рогачова перестала бути власником і гендиректором "Інтерліну". Зараз вона значиться директором Автономної некомерційної організації додаткової професійної освіти "ЦРМК-Освітні Програми", дочки ЦРМК. Цю посаду Дюльбер Рогачова обіймає з лютого 2018 року.

Серед засновників ЦРМК – люди з оточення Володимира і Людмили Путіної. Наприклад, Тетяна Шестакова, дружина відомого громадського діяча Василя Шестакова, який у юності займався дзюдо і самбо разом із президентом РФ.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...