А як же "торгівля на крові"? РНБО відмовилася розслідувати, як "Квартал 95" продав серіал росіянам

Рада національної безпеки й оборони України не буде розслідувати факт продажу в обхід санкцій прав на трансляцію серіалу "Папік" виробництва "Студії ""Квартал 95" російському телеканалу "СТС". Про це мовиться у відповіді апарату РНБО на інформаційний запит агенції "Українські новини", передають Патріоти України.

У Раді нацбезпеки вказали, що державний орган не займається питанням безпосередньо реалізації та контролю дотримання економічних санкцій, що були застосовані до ТОВ «СТС Медіа» – це власник згаданого каналу.

«Відповідно до п. 6 зазначеного рішення РНБО України реалізацію персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) та моніторинг їх ефективності забезпечують Кабінет міністрів України, Служба безпеки України та Національний банк України відповідно до компетенції», – цитує агентство відповідь. У РНБО також підтвердили, що відповідно до рішення від 14 травня 2020 року щодо «СТС Медіа» мають бути застосовані спеціальні економічні обмеження.


Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...