А інших закликає "дотримуватись правил": Учасниця "Топ-модель по-українськи" після повернення з Італії порушила карантин (відео)

Режим самоізоляції, вочевидь, невідомий для Катерини Куліченко.

Українська модель, учасниця проєкту Топ-модель по-українськи Катерина Куліченко нещодавно повернулася з Італії. Проте вона не пробула на самоізоляції належних 14 днів та вийшла на вулицю, передають Патріоти України.

Італія – друга у списку країна, в якої найбільше хворих на коронавірус, і найбільше смертей. Люди, які повертаються з-за кордону, в тому числі й з Італії, повинні пробути на карантині 14 днів. Проте Катерина Куліченко вирішила не дотримуватися цього правила і відвідала салон краси, а також пошту. Усім цим ділилася з підписниками в інстаграмі.

Режим самоізоляції, вочевидь, невідомий для Катерини. Вона спокійно розгулює вулицями. Сьогодні, 22 березня, дівчина опублікувала інстаграм-сторіс, у яких зазначила, що йде на пошту забрати посилочку. Так, Катерина на відео зображена у масці, проте вона не може гарантувати повноцінний захист, якщо людина є носієм вірусу.

"Зараз йду на пошту, потрібно забрати посилочку. Якщо вам цікаво, можу її показати",
– каже дівчина. Також серед публікацій моделі в інстаграмі можна побачити ролик з салону краси, який вона опублікувала 6 днів тому. Отож, це якраз припадає на той час, коли Куліченко повернулася з Італії.

У своїх постах дівчина пише про важливість дотримання карантину, проте сама показує зовсім інший приклад. "Можливо, завдяки цьому божевіллю в світі люди стануть добрішими? Можливо, все-таки навчаться дотримуватися правил? Можливо, світ стане чистішим?" – зазначила Катерина під відео.

Зазначимо, у світі від початку спалаху пандемії коронавірусу інфікувались 307 280 людей. Загалом померли 13 049, ще 92 376 людей одужали. Найгірша у світі ситуація за межами материкового Китаю, звідки почалася пандемія, зараз в Італії, де загалом від коронавірусу померли вже 4 825 людей, захворіли 53 578 людей та 6 072 людини виздоровіли. В Україні підтвердили 47 заражень Covid-19 та 3 летальні випадки. Одній людині вдалося одужати. Уряди держав закликають дотримуватися карантину та залишатися вдома.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...