"А коли приїдуть Лорак та Повалій?": Українці обурилися, що Лобода планує виступити у Києві з благодійним концертом

У Мережі розгорілася активна дискусія щодо анонсованого благодійного концерту Світлани Лободи. Артистка планує виступити в Osocor Residence у Києві, 25 серпня, інформують Патріоти України.

В анонсі йдеться про те, що на концерті пройде аукціон з унікальними лотами від українських захисників, а всі виручені кошти будуть спрямовані на відновлення ЛОР-відділення дитячої лікарні ОХМАТДИТ. Також повідомляється, що на концерті Лобода представить свою нову програму Made in U. Після початку повномасштабної війни в Україні артистка почала випускати україномовні треки.

У Мережі не вірять у каяття Лободи. Багато хто розкритикував організаторів, які вирішили відбілити репутацію Лободі. Як відомо, співачка не відразу відреагувала на вторгнення Росії в Україну. Лише на п’ятий день війни, 28 лютого 2022 року, співачка записала відео, в якому говорила про «маленьких людей», які не можуть зупинити війну. Лише за місяць, 24 березня Лобода визнала Росію винною в нападі на Україну.

У 2014 році, коли РФ анексувала Крим і вторглася на Донбас, Лобода не відмовилася від концертів у країні-агресорі й активно будувала там кар'єру. У Мережі Лободу називають «зрадницею», яка довгий час була на боці зла. Їй пригадали й те, що в той період, коли вона активно розважала росіян, на Донбасі від рук російських окупантів гинули українці.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

instagram.com

facebook.com

facebook.com


Бронь та відстрочка від мобілізації: Названо перелік документів, які треба взяти до військкомату

середа, 1 травень 2024, 8:24

Речник Полтавського обласного ТЦК та СП, майор Роман Істомін наголосив, що насамперед, до військкомату потрібно приходити з особистими та військово-обліковими документами: паспортом, ідентифікаційним кодом, військовим квитком (або тимчасовим посвідченн...

Ціни злетять вдвічі? Як дефіцит какао вплине на вартість солодощів в Україні

середа, 1 травень 2024, 7:44

початку року світові ціни на какао різко збільшилися втричі. За прогнозом експертів, це може вплинути на підвищення цін в Україні, що призведе до зростання у два рази вартості шоколаду. Про це повідомляє Zn.ua, передають Патріоти України.