"А колись усі для нього були українці...": Олег Винник обурив фанів коментарем у соцмережі

Співак Олег Винник, який залишив Україну в тяжкі часи та переїхав жити в Німеччину, нарвався на гнівну відповідь від користувачки ТікТоку через своє висловлювання, передають Патріоти України.

Зокрема, під своїм дописом у ТікТок Винник звернувся до "своїх людей". Шанувальниця співака Оксана зазначила, що Винник завжди був для неї прикладом.

"Ви завжди були прикладом для мене, Олеже, в Ваших піснях повчальна істина життя! Найкращий!" — написала вона. "А ви, мої люди, повчальна істина життя для мене!" — відповів на це Винник.

На це відреагувала користувачка ТікТок Людмила. «...навіть зараз, майже через ТРИ роки, це сміття ділить людей на "мої та інші". А колись усі для нього були українці. ОГИДНИЙ», — написала вона.


"Чим більше ми будемо мати планів дій...": У ЗСУ виступили за підготовку жінок до оборони

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 23:40

Хоча жінки в Україні на сьогодні не підлягають обов'язковому призову на військову службу, їх варто підготувати до оборони. Таку думку висловив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, передають Патріоти України. "Чи потрібно це буде ...

Може стати "дефіцитом"? Українців попередили про можливу нестачу одного з найдоступніших фруктів

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:55

Українцям може не вистачити яблук – далися взнаки несприятливі погодні умови та високий попит на цей фрукт у харчовій промисловості. Тому вітчизняних яблук у супермаркетах може бути значно менше, аніж зазвичай, що впливає на ціну цього продукту. Про це...