"А мужиків не було, щоб набити морду?": Кричущий випадок з ветераном АТО у маршрутці Борисполя "підірвав" мережу (фото)

У Борисполі водій маршрутки не захотів везти ветерана війни на Донбасі і нахамив пасажирці, яка заступилася за бійця. Про цей кричущий випадок розповіла місцева мешканка Лариса Сорока, чий пост у Facebook викликав хвилю обурення у користувачів соцмережі, передають Патріоти України.

"Сьогодні я дозволю собі не бути патріотом Борисполя. Сьогодні моє терпіння закінчилося і я "прославлю" наше місто на всю країну, в усіх суспільних групах, які мені доступні. Тому що задовбали!" – емоційно почала свою розповідь жінка.

За її словами, водій маршрутки №24 на зупинці в центрі, здійснюючи поїздку в бік вокзалу, змусив вийти з салону учасника бойових дій на Донбасі з інвалідністю, шантажуючи тим, що "маршрутка не зрушиться з місця, поки він не вийде".

"Я вступилася і тут... Далі словесний понос. Чоловік (боєць – ред.) психанув і вийшов. А я не заспокоїлася. І тепер хронологія подій. 1) Водій кричав про те, як його задовбала ця робота і пасажири, запропонував зайняти його місце. 2) Водій відмовився назвати фірму-перевізника, при цьому запропонував зателефонувати оголошення. Додзвонилася. І тут вишенька на торті. 3) Олександра Кисельова впізнала по голосу, але представилася пасажиром його маршрутки і попросила представитися йому (повинна ж я знати, де мені не дали квиток - мою страховку, наорали на мене. викинули з маршрутки мого захисника). На що я почула відповідь: "не скажу"! Жодного пільгового статусу "інвалід війни", війни, яка триває вже 6 років, один з найбільших перевізників нашого міста не знає. Він навіть зібрався уточнювати, чи зобов'язаний він учасника бойових дій війни на сході, який отримав каліцтва з наступною групою інвалідності та статусом "інвалід війни", возити безкоштовно", - написала Лариса.

Але цікаво ще ось що. Під час цього скандалу всі пасажири маршрутки мовчали. Ця історія обурила українців. Ось що вони пишуть в мережі під постом жительки Борисполя (і це найбільш м'які коментарі):

  • "Задовбали робота і пасажири"... Людина не на своєму місці. Навіщо він там працює? Нехай валить!
  • Позорники! Треба було викликати поліцію!
  • А мужиків не було, щоб набити морду?
  • Роз'яснювальну роботу місцеві хлопці повинні провести
  • Гнати всіх перевізників в шию одним днем. Багато собі дозволяють, знаючи, що їм за це нічого не буде
  • А ви б запропонували йому поїхати туди, на передову, і дізнатися, як це інвалідом стати
  • Спалити маршрутку і попередити власника цього металобрухту
  • Набрали мразоти. Що вони на дорогах творять... Заради однієї людини на зупинці обганяють один одного, створюють аварійні ситуації! Та ще й хами рідкісні!
  • На днях водій цієї маршрутки виганяв мене за 1 грн за 10 коп. А з 500 грн не було здачі. А до цього була свідком, як пасажирів обзивав непристойними словами. Водій не молодий. Більше в цей маршрут не сідаю. Людина не адекватна. А скарги не діють.
  • Побратими з р. Бориспіль, провчіть цю тварину. Нехай знає, де його місце

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...