А ми з росіян сміялись: У київській школі видали підручники "Захист Вітчизни" з обурливою помилкою (фото)

В одній із київських шкіл десятикласникам видали підручники "Захист Вітчизни", де допущена обурлива помилка. На одній зі сторінок зображені російські солдати замість українських захисників, повідомляють Патріоти України.

Сумнівів у тому, що на світлині усе російське, немає. Автомат АК 107, бронежилет штурмовий 6-Б 43, каски на обидвох 6Б47, гвинтівка "Орсіс" Т 5000, виготовлена в Москві.

"Витративши 4 хвилини на Google і Вікіпедію стає зрозумілим, що це, по-перше, однострій російської федерації. Дивишся на зброю – старий добрий калаш, трошки модернізований. І снайперська гвинтівка СВДМ. Їх точно не було на озброєнні ЗСУ", – зауважив екскомандир роти 47-ї механізованої бригади Микола Мельник.

У директора школи Василя Антонюка запитали, що він думає з приводу інциденту. Він відповів, що "не розбирається у військовій справі". Мовляв, бачив "у різних формах, різних військових", і не може точно стверджувати. Натомість школярі переконані: форма точно не українська.

Джерело: 5 канал

Хотів пояснити все хворобою матері: На Хмельниччині чоловік ухилився від мобілізації і отримав вирок суду

вівторок, 10 вересень 2024, 23:25

На Хмельниччині суд засудив чоловіка до трьох з половиною років позбавлення волі за ухилення від мобілізації. Свій вчинок він намагався виправдати хворобою матері, передають Патріоти України. Судове засідання неодноразово переносили, щоб дозволити обви...

Готується до реваншу з Усиком: Ф’юрі одним ударом зніс тайського боксера з ніг (відео)

вівторок, 10 вересень 2024, 22:01

Колишній чемпіон світу за версією WBC Тайсон Ф’юрі почав підготовку до реваншу з Олександром Усиком. «Циганський король» провів тренування з тайськими боксерами, повідомляють Патріоти України. Ф’юрі показав свій удар ногою, збивши опонента з ніг. У пер...