"А нащо нам тут солдати у селі?": Любителі "русского мира" збунтувалися проти ЗСУ на Донбасі (відео)

Місцева влада села Рай-Олександрівка (Донецька область) дала «добро» на розміщення в населеному пункті одного з підрозділів ЗСУ.

У мережу виклали відео, зняте в одному з населених пунктів Донецької області, місцева мешканка якого обурювалася планами розмістити українських військових в селі, де вона живе, заявляючи, що для неї «війни немає», передають Патріоти України.

Відео в Twitter виклав «Позивний Колим», який зазначив, що місцева влада села Рай-Олександрівка (Донецька область) дала «добро» на розміщення в населеному пункті одного з підрозділів ЗСУ. Це не сподобалося місцевій жительці, яка обурювалася розміщенням українських військових в селі і заявляла, що для них «війни немає» і що «ви скоро заспіваєте по-іншому».

Під цим відео в соціальних мережах інтернет-користувачі залишили чимало гнівних коментарів.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...