"А на що ви готові заради горілки?": У Кирилівці відпочиваючі влаштували голий забіг (відео 12+)

Чоловікам потрібно було роздягтися догола, зняти навіть нижню білизну, пробігтися до моря, зануритися в нього і прибігти першим на сцену.

В українському курорті Кирилівка відпочиваючі влаштували голий забіг. Про це повідомляє Telegram-канал "Це Запоріжжя", передають Патріоти України.

Те, що відбувається зняли на відео. Тамада-ведучий придумав незвичайний конкурс з такими умовами: чоловікам потрібно було роздягтися догола, зняти навіть нижню білизну, пробігтися до моря, зануритися в нього і прибігти першим на сцену. Приз - пляшка горілки.

Взяти участь вирішили четверо чоловіків. Під бурхливі оплески і скандування натовпу вони зняли з себе шорти і труси, і побігли до моря і назад. Один з них таки добіг до сцени першим і отримав свою пляшку.

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...