"А пістолет цій Попелюшці слабо загубити?": У Росії нагородили медаллю військову, яка втратила взуття під час параду (відео)

Дівчина загубила черевичок, але продовжила крокувати.

У Калінінграді нагородили медаллю та грамотою учасницю параду Перемоги, яка загубила черевичок під час маршу. Про це повідомляє в своєму Twitter Lenta.ru, передають Патріоти України.

У публікації йдеться, що їй вручили медаль за професіоналізм. "Попелюшці повернули черевичок! Учасницю параду Перемоги в Калінінграді нагородили грамотою і медаллю за професіоналізм. Та втратила взуття, але продовжила марширувати, незважаючи ні на що", – повідомили в пості.

Днем раніше, 24 червня, під час параду Перемоги ця дівчина марширувала в сьомому ряду ладу. На відео, опублікованому на YouTube-каналі "Росія зараз" видно, що в якийсь момент вона загубила черевичок, але продовжила крокувати.

У коментарях до публікації деякі люди написали, що втрата взуття - це нехлюйство, а не професіоналізм. "Втрачати взуття на параді – нехлюйство, а не професіоналізм", "А якщо вона в бою пістолет втратить і за допомогою вказівного пальця буде робити вигляд, що стріляє, її теж медаллю нагородять? Втратити туфельку під час параду це професіоналізм? Це нехлюйство!" , "А якщо зброя впустити? Або протез відпаде? Думаю, що за це орден покладено!", – обурилися користувачі.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...