А податкова про вас знає? Підприємцям не приходить "вовина тисяча" (скріншот)

Деякі українці зіткнулися з проблемою при спробі оформити виплату 1000 гривень за вакцинацію через "Дію", повідомляють Патріоти України.

Зокрема, проблеми при оформленні виплати виникли у підприємця. На опублікованому в соцмережах скріншоті видно, що людина, яка працює як ФОП, оформила собі в інтернет-банкінгу віртуальну картку, на яку держава має перерахувати 1000 гривень за вакцинацію.

Однак, програма видала йому попередження, що картку буде активовано лише після спеціальної процедури. "Ти ФОП, тому активувати її вдасться після смс-підтвердження постановки твого рахунку на облік у Державній податковій адміністрації України" , - йдеться у повідомленні, яке при спробі отримати виплату отримав підприємець.

Джерело: Апостроф

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...