А сам так пробував? У Чернігові патрульний на вокзалі вимагав від чоловіка їсти пиріжок у масці (відео)

У Чернігові патрульний вимагав від чоловіка, який їв пиріжок у приміщенні вокзалу, надягти маску. Випадок, судячи з оприлюдненого відео, стався в залі очікування залізничного вокзалу обласного центру, передають Патріоти України.

До чоловіка, який їв пиріжок, підійшов патрульний і почав вимагати, щоб той надів маску, оскільки перебуває у громадському місці.Чоловік спочатку попросив поліцейського представитися, а потім зробив зауваження, що той не є уповноваженою особою. Патрульний пояснив, що відвідувач вчиняє адміністративне правопорушення – перебуває у громадському місці без надягнених засобів індивідуального захисту – маски або респіратора.

Чоловік відповів, що оскільки його не ознайомили з текстами законодавчих актів, то і показувати свої документи він не буде. Зі слів учасника розмови, він працює юристом.

"Я не можу їсти в надягненій масці. Який закон це забороняє?", - сказав він поліцейському. Розмова завершилася тим, що поліцейський обмежився попередженням та пішов.



Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...