А у нас як? У Франції міністр звільнився через шикарну вечерю (фото)

У Франції після скандалу подав у відставку міністр екології Франсуа де Рюжі, його застали за розпиванням занадто дорогого алкоголю, повідомляють Патріоти України.

Відомо, що скандал з французьким чиновником почався після того, як в мережу потрапили фото з його вечерь. На знімках помітно, зокрема, дороге вино, яке француз середнього достатку собі дозволити не може. Міністра негайно звинуватили в тому, що свої шикарні вечері він влаштовував за бюджетні кошти.

"Особливо довго французи обговорювали вино: Château Cheval Blanc 2001 року (€ 550 за пляшку), Château Mouton Rothschild 2004 року (близько € 500 за пляшку) і Château d'Yquem 1999 року (€ 250 за пляшку)", - повідомляють журналісти.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів в дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...