"А в кого я спиз**в танк?": Бос футбольного клубу "Інгулець" розповів, як завдав шкоди окупантам (відео)

Власник футбольного клубу української прем'єр-ліги «Інгулець» із Петрового Кіровоградської області Олександр Поворознюк, який став знаменитим завдяки безсмертному патріотичному хіту «Ї**ш їх, Вова», поділився своїм бойовим досвідом і розповів, як віджав у рашистів танк, передають Патріоти України.

«Чи бачив я окупантів? Ну, як же не бачив. А у кого я спиз**в танк? Бачив. Що з ними сталося? Вони сп*****ли свиню у бабусі і дідуся і їли, б***ь, шашлик, — розповів Олександр Поворознюк в інтерв'ю „Каналу 24“. — І коли ми вийшли, я пересмикнув калаш і сказав: „Доброго вечора, ми з України“. Вони м'ясом подавилися. Ну, я гріх на душу не брав, нікого не стріляв. Можливо».

Нагадаємо, що ФК «Інгулець» під керівництвом 51-річного Олександра Поворознюка, у 2019 році грав у фіналі Кубка України, де поступився «Шахтарю».

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...