А ваш у списку? Складено топ найкращих Android-смартфонів - ними користувачі задоволені найбільше

Бенчмарк AnTuTu опублікував оновлений "народний" рейтинг смартфонів - пристрої відбиралися на основі рецензій реальних користувачів. Окрім флагманів, у топ пробився недорогий апарат Realme.

Актуальний рейтинг очолив Realme GT5, який днями почав продаватися в Китаї і відразу став хітом. Смартфон отримав 97,14% захоплених відгуків. Цей "середняк" за $400, наприклад, обійшов Galaxy S23 Ultra і Vivo x Fold2.

Головною "фішкою" Realme GT5 є суперпотужна зарядка на 240 Вт: всього за 80 секунд заповнюються перші 20%, а повний заряд займає 9 хвилин. Також смартфон оснащений LED-підсвічуванням, найтоповішим процесором Qualcomm і 24 Гбайтам оперативної пам'яті.

На четвертому і п'ятому місці розташувалися Nubia Z50 Ultra (93,58%) і Vivo x90 Pro Plus (93,04%), які в липні займали друге і третє місця рейтингу. Весь список можна переглянути нижче:

Джерело: AnTuTu
Джерело: AnTuTu

А тим часом в топі найпродуктивніших Android-смартфонів з'явився новий "король". Актуальний рейтинг AnTuTu очолив OnePlus Ace 2 Pro, який працює на розігнаному процесорі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Коштує він при цьому трохи дорожче $400.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...