А все було ж так "по-дамашнєму!": Після вибухів у Севастополі на Кримському мосту затори

Знищення нафтобази Чорноморського флоту ВМС РФ у Казачій бухті схоже спровокувало "второй исход" небіблійноно народу з загарбаного регіону України. Перший, як відомо, відбувся у серпні 2022-го

Налякані окупанти почали тікати до Росії

У тимчасово захопленому Криму 29 квітня пролунали вибухи. В Севастополі спалахнула нафтобаза. Після інциденту налякані окупанти почали тікати до Росії. Про це повідомляють кримські телеграм-канали.

Перед Кримським мостом утворилися затори

Після вибухів у Севастополі на Кримському мосту – затори  фото 1

Так, перед Керченським мостом утворився величезний затор на виїзд з Криму. Дехто навіть повиходив з авто чекати на вулиці своєї черги поїхати до РФ.

Крім того, після вибухів з Криму вилетів російський урядовий борт Ту-204-300. Про це свідчать дані порталу Flightradar. Однак напрямок, куди він летить, не вказується.

Як зазначає видання «Крым.Реалии», спеціальний льотний загін «Россия» – підприємство, що забезпечує перевезення повітряним транспортом посадовців РФ та інших важливих осіб спецслужб Росії або ЗС РФ, підпорядковане Управлінню справами президента РФ.

Так званий "губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв о 15:10 написав, що пожежу повністю ліквідовано, на місці залишається черговий розрахунок.

Перед цим він опублікував уточнену інформацію про те, що нафтобазу атакували два безпілотники, один з яких був збитий.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...