"А ви собаку продайте!": Депутат від "Слуги народу" порадив пенсіонерці, як заплатити за комуналку

Жінка додзвонилась до студії та запитала у депутатів, як прожити на пенсію 2 тисячі гривень й оплачувати комунальні послуги.

Євген Брагар. Фото: Фейсбук.

Народний депутат від партії «Слуга народу» Євген Брагар запропонував пенсіонерці продати породисту собаку і розплатитися за комунальні послуги. Про це він заявив в ефірі 112 каналу, передають Патріоти України.

Жінка додзвонилась до студії та запитала у депутатів, як прожити на пенсію 2 тисячі гривень й оплачувати комунальні послуги. Народні обранці почали обговорювати варіанти розв’язання проблеми. Невдовзі Євген Брагар погодився, що в таких умовах «справді важко прожити», але треба визначити, чи є у пенсіонерки ще якесь майно. Він пояснив, що «особисто зустрічав ситуацію, коли жінка хотіла отримати субсидію, маючи кілька квартир».

Брагар стверджував, що «субсидія повинна формуватися в залежності від фінансів людини». У випадку, якщо у пенсіонерки є собака елітної породи, її можна продати і таким чином розрахуватися за комунальні послуги: «Якщо собака елітної породи у дворі, то вона може її продати й у будь-який момент спокійно заплатити».

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...