А ви це знали? Дуже небезпечна: Чому не можна тримати фіалку в будинку

Фіалка - популярна квітка в кожному будинку. Багато жінок люблять фіалку, так як ця квітка не сильно вибаглива і дуже швидко росте. Однак багато хто не знає, що фіалку в будинку тримати не сильно добре, зазначають Патріоти України.

Фіалка "краде" щастя

Ця квітка краде особисте щастя. Вважається, що фіалка має дуже потужну жіночу енергетику, яка поглинає протилежну їй - чоловічу, пише Vasha Teplitsa. Відзначається, що через те, що фіалка на підвіконні в будинку, чоловіки відчувають себе некомфортно і часто йдуть. Для самотніх дівчат і жінок - фіалка теж не найкраща подруга, адже супутника життя їй буде знайти вкрай складно.

Фіалка-енергетичний "вампір"

Фіалку багато хто називає квіткою-вампіром, яка висмоктує енергію з навколишнього середовища. Найчастіше, де є фіалка в будинку, у людей часті головні болі, млявість і пригнічений стан. Також через цю квітку може бути депресія.

Фіалка - "вбиває здоров'я"

Квітка і листя фіалки вдень виділяють кисень, а вночі - вуглекислий газ. Якщо кімната погано провітрюється, її мешканці дійсно можуть погано спати, а на ранок відчувати сонливість і страждати від головного болю. Експерти радять, щоб уникнути негативу і не втратити здоров'я, поставте фіалку в офісі, на роботі, або на дачі.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...