А ви це знали? Як українських туристів обманюють у турецьких готелях all inclusive

Туристи з України та Росії є головними відвідувачами турецьких готелів all inclusive. Вони звикли заплатити наперед повну суму грошей за проживання та харчування і ні в чому собі не відмовляти. Однак, часто їжа і напої, за які заплатили туристи, виявляються не дуже високої якості, і люди за них помітно переплачують, передають Патріоти України.

Зокрема, навіть в дорогих готелях all inclusive у страви з м'яса додають в Туреччині велику кількість сої. Це стосується всіх ковбас, сосисок і м'ясних рулетів. Морепродукти, які входять до складу салатів та інших страв, беруться не свіжі, а консервовані, а ще дуже часто кухарі готують з напівфабрикатів. Адже нагодувати таку кількість людей в готелі свіжоприготовленими стравами практично неможливо.

Туристів в чотиризіркових готелях Туреччини годують переважно куркою та індичкою. Це м'ясо закуповується замороженим на оптових складах, і коштує воно в рази дешевше ніж яловичина, або баранина. На піцу, як правило, йдуть продукти, що залишилися з учорашнього дня. Що стосується риби, то найчастіше в бюджетних готелях туристам пропонують імпортну морожену тілапію, а елітний місцевий улов подають в приморських ресторанах.

Особливо пильними в готелях all inclusive потрібно бути з алкоголем. Тільки в найдорожчих п'ятизіркових готелях туристам пропонують імпортний алкоголь. Всім іншим розливають місцеві турецькі напої, які можуть бути не найвищої якості. Або бармени змішують спиртне турецького виробництва з закордонним алкоголем, в надії, що ви не відчуєте різниці. А все тому, що акцизи на іноземне спиртне в Туреччині дуже високі.Випічка в Туреччині дешева, саме тому її кількість і нібито різноманітність в готелях all inclusive вражає. Однак, варто пам'ятати, що це не найкорисніший продукт, до того ж, якщо придивитися, все приготовлено з одного тіста. Пропонуючи булочки і картоплю фрі на найвидніших місцях, туристів просто провокують набивати шлунок некорисною їжею, яка в свою чергу дуже ситна. Теж саме стосується різних пончиків та млинців, які пропонують відпочивальникам в барах біля пляжу і басейну в перервах між основними прийомами їжі.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...