Вчені визначили, який алкоголь після вживання, а часто - надмірного, викликає найсильніше похмілля. Дослідники кажуть, що на токсичність спиртного впливає не його "градус", а колір, передають Патріоти України.
Так, ціла група західних вчених проводила експерименти, в результаті яких виявила зв'язок між забарвленням алкоголю і негативними наслідками на ранок.
Виявилося, чим інтенсивніше забарвлений напій, тим сильніше відреагує на нього організм через кілька годин після вживання. І причина криється в різних домішках, які надають алкогольним напоям колір і смак і є токсичними.
Відповідно, чим більш виражено пофарбований напій у келиху, тим яскравіше ви це відчуєте з часом. Самим похмільним вони назвали віскі, на другому місці темний ром, далі - бурбон, червоне вино і бренді.
В окрему групу також виділили різні коктейлі, які є гримучою сумішшю різних сортів алкогольних і безалкогольних напоїв. Вчені не радять зловживати і пивом. Хоча напій і не вважається дуже небезпечним - випити його можна більше, ніж іншого алкоголю. Це може стати причиною зневоднення організму
Ілон Маск несе відповідальність за смерті дітей у найбідніших країнах світу, які стали наслідком закриття американського агентства з міжнародної допомоги і розвитку (USAID). Таке звинувачення озвучив мільярдер-філантроп, засновник компанії Microsoft Бі...
Українським водіям не варто заправлятися на маленьких АЗС, принаймні до кінця травня-початку червня, оскільки існує ризик отримати неякісний бензин. Таку думку висловив паливний експерт, засновник логістичної групи компаній "Прайм" Дмитро Льоушкін, пер...