Вчені визначили, який алкоголь після вживання, а часто - надмірного, викликає найсильніше похмілля. Дослідники кажуть, що на токсичність спиртного впливає не його "градус", а колір, передають Патріоти України.
Так, ціла група західних вчених проводила експерименти, в результаті яких виявила зв'язок між забарвленням алкоголю і негативними наслідками на ранок.
Виявилося, чим інтенсивніше забарвлений напій, тим сильніше відреагує на нього організм через кілька годин після вживання. І причина криється в різних домішках, які надають алкогольним напоям колір і смак і є токсичними.
Відповідно, чим більш виражено пофарбований напій у келиху, тим яскравіше ви це відчуєте з часом. Самим похмільним вони назвали віскі, на другому місці темний ром, далі - бурбон, червоне вино і бренді.
В окрему групу також виділили різні коктейлі, які є гримучою сумішшю різних сортів алкогольних і безалкогольних напоїв. Вчені не радять зловживати і пивом. Хоча напій і не вважається дуже небезпечним - випити його можна більше, ніж іншого алкоголю. Це може стати причиною зневоднення організму
В Україні розгорівся гучний скандал у сфері репродуктивної медицини. Центральний районний суд Дніпра ухвалив рішення передати трьох кріоконсервованих ембріонів покійного чоловіка його батькам. Таким чином, літня пара отримала право використати сурогатн...
Коли ви обираєте квартиру, одне з перших питань - на якому поверсі жити? Від відповіді залежить не лише вид з вікна: шум, температура, вартість, безпека, витрати на комуналку та навіть комфорт для дітей і людей похилого віку. Ми зібрали головні факти т...