
Вчені визначили, який алкоголь після вживання, а часто - надмірного, викликає найсильніше похмілля. Дослідники кажуть, що на токсичність спиртного впливає не його "градус", а колір, передають Патріоти України.
Так, ціла група західних вчених проводила експерименти, в результаті яких виявила зв'язок між забарвленням алкоголю і негативними наслідками на ранок.
Виявилося, чим інтенсивніше забарвлений напій, тим сильніше відреагує на нього організм через кілька годин після вживання. І причина криється в різних домішках, які надають алкогольним напоям колір і смак і є токсичними.
Відповідно, чим більш виражено пофарбований напій у келиху, тим яскравіше ви це відчуєте з часом. Самим похмільним вони назвали віскі, на другому місці темний ром, далі - бурбон, червоне вино і бренді.
В окрему групу також виділили різні коктейлі, які є гримучою сумішшю різних сортів алкогольних і безалкогольних напоїв. Вчені не радять зловживати і пивом. Хоча напій і не вважається дуже небезпечним - випити його можна більше, ніж іншого алкоголю. Це може стати причиною зневоднення організму
Серед країн, що прийняли українських біженців, зафіксовано величезний розрив у рівнях працевлаштування, який варіюється від 78% до 17%. Найкращий результат демонструє Польща, тоді як Іспанія та Норвегія пасуть задніх. Про це повідомляє Notes from Polan...
В Україні частина пенсіонерів до кінця року має пройти ідентифікацію. Вона може зачепити сотні тисяч українців. Ті, хто від перевірки відмовиться, може залишитись без пенсії. При тому це далеко не повний перелік причин для скасування пенсій, передають ...