А ви це знали? Нові дослідження довели, що професія впливає на вагу людини

Група фахівців з США зуміла довести, що професія людини і її вага мають прямий зв'язок. Вчені заявляли, що в групі ризику знаходяться представники таких професій, як юрист, адміністратор, медсестра, вчитель і інженер, передають Патріоти України.

Крім цього, вчені з'ясували, що найчастіше схильні до ожиріння продавці фастфуду, бухгалтери та керівники. Представники всіх перерахованих вище професій найчастіше страждають від надлишкової маси тіла. А ось найбільше струнких людей багато серед тих, хто займається важкою фізичною працею. Саме такі професії допомагають залишатися людині струнким до похилого віку. Висновки американських фахівців прокоментувала український дієтолог Наталія Самойленко. Вона повністю погодилася з висновками експертів.

"Гладкі люди найчастіше зустрічаються серед бізнесменів і керівників. Вони добре заробляють і регулярно займаються спортом, але все одно страждають від зайвої ваги. Вся справа в тому, що стресові гормони є магнітом для жирової тканини: чим більше відповідальності, тим товщі складки на боках", - розповіла Самойленко. Потрібно відзначити, що раніше багато дієтологів говорили, що ніяка дієта не принесе результату, якщо людина не буде фізично активною.

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...