"А ви тут працюєте?": Меган Маркл і принц Гаррі потрапили в кумедну ситуацію під час покупки різдвяної ялинки

Це Різдво Меган і Гаррі разом з їх 19-місячним сином Арчі зустрінуть у власному будинку в Монтесіто, який вони не так давно придбали.

Меган Маркл і принц Гаррі (як і багато інших людей) вже почали підготовку до Різдва, інформують Патріоти України.

Як стало відомо, пара вибрала ялинку - за нею герцог і герцогиня Сассекські вирушили на невеликий ярмарок. Новиною про це в твіттері поділився користувач під ніком @imaJaaaaaames (зараз його аккаунт закритий, але на повідомлення молодої людини посилається видання People).

"Сьогодні до мене на роботу приходили Меган і принц Гаррі, і ми продали їм різдвяну ялинку", - написав він.
В цей час там було трохи людей і, здається, Меган і Гаррі могли б залишитися зовсім непоміченими, якби не один маленький хлопчик. "Коли вони приїхали, наша ярмарок була майже порожня. Агент Меган і Гаррі запропонував їм зручний час, хоча ярмарок могли просто закрити для їх візиту. Там була одна сім'я, маленький хлопчик з якої підбіг до Гаррі і запитав, чи працює він тут, не знаючи, хто це", - поділився історією працівник різдвяного ярмарку.

Як на це відреагував сам принц, невідомо, але напевно сприйняв з гумором, ну а спілкуватися з дітьми Гаррі завжди вдавалося відмінно - варто згадати його офіційні візити і зустрічі з місцевими жителями, коли він ще виконував королівські обов'язки.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...