"Або він виходить, або ми не їдемо": У Запоріжжі водій маршрутки обматюкав пільговика

У Запоріжжі водій маршрутки № 69 нахамив чоловікові, який намагався скористатися пільговим проїздом. Кермувальник навіть не намагався підбирати слова, використовуючи матірну лайку, передають Патріоти України.

Відео інциденту в маршрутці з часом з'явилося в соціальних мережах. Судячи з ролика, водій перебував не в врівноваженому емоційному стані. Той, не вибираючи виразів, почав "пояснювати" пасажиру, що пільговий проїзд нібито скасували.

"Я тобі кажу: оплачуй проїзд. Пільги скасовані. Та мені на***ти, що ти говориш. ***дон, кінчений. Ти у мене все життя будеш дивитися тільки вперед", – кричав на весь салон водій.

Емоційна мова шофера результата не мала. Після чого чоловік вдався до погроз, що зійде з маршруту, якщо пільговик не вийде з автобуса. На цьому шофер не зупинився та почав виганяти усіх пасажирів.

"На вихід все. Або він виходить, або ми не їдемо", – додав шофер. У коментарях люди пишуть, що така манера спілкування з пасажирами – нормальна для цього водія. Вже не один раз він влаштовував подібні скандали.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....