Абсолютно божевільні очі: Рятувальники дістали кота, який шість днів просидів у димоході похоронного бюро (фото)

Рятувальники кажуть, що завжди відповідають на подібні сигнали, так як такі випадки «чіпають за душу».

Пухнастик страшно злякався. Фото: Daily Mail.

Дженні і Девід Вільямс, власники одного з похоронних бюро в британському графстві Девон, звернули увагу на якийсь шум за стіною своєї контори. Загадкове дряпання припинялося, але потім чулося знову. Подружжя провело більш ретельне розслідування. І вони почули відчайдушне нявчання, після чого зрозуміли, що в димоході будівлі, де розташовується їх бюро, застряг кіт, передають Патріоти України.

Як повідомляє видання Daily Mail, Вільямс викликали рятувальників. І ті зуміли дістати тварину, яка просиділа в димоході шість днів. Під час рятувальної операції було зроблено кілька фотографій - в тому числі ефектний знімок, де з темряви виблискують очі «бранця». Звірка виявили за допомогою спеціального обладнання і виманили за допомогою палиці в місце, звідки він зумів вибратися за допомогою людей.
Рятувальники кажуть, що завжди відповідають на подібні сигнали, так як такі випадки «чіпають за душу». Кота відправили у ветеринарну лікарню. А пізніше знайшлися його вдячні власники, які не могли зрозуміти, куди майже на тиждень пропав їхній улюбленець на прізвисько Кіт.

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...

Дані всіх жінок від 17 до 60 років внесуть до реєстру військовозобов'язаних

четвер, 2 травень 2024, 18:22

В Україні до єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок. Далі всю інформацію зіставлятимуть - чи є громадянин призовником, військовозобов'язаним чи резервістом. І якщо особа не має такого статусу, то ці дані вид...