Аби тілоохоронці гаранта пускали дітей та їх батьків: Подружжя Зеленських відвідало відкриття новорічного містечка на Банковій

Завітати до містечка в центрі Києва можна щодня, без вихідних, з 10:00 до 21:00 під час усіх новорічно-різдвяних свят.

В урядовому кварталі у Києві президент Володимир Зеленський із дружиною Оленою ввечері у п'ятницю, 17 грудня, взяли участь у відкритті святкового містечка Миколай приймає друзів, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-служба глави держави.

Президент та перша леді переглянули виступи, а також поспілкувалися та сфотографувалися із громадянами, присутніми на заході.
Під час урочистостей Святий Миколай запалив новорічну ялинку, яку прикрасили, зокрема, 125 іграшок, виготовлених за дизайном дітей з особливими освітніми потребами.
Зазначається, що відвідати святкове містечко можна щодня без вихідних із 10:00 до 21:00 під час усіх новорічно-різдвяних свят. На його території працюватимуть безкоштовна інклюзивна ковзанка, весела карусель для дітей та дорослих та резиденція Святого Миколая.
Також там обладнані новорічні фотозони, ялинковий ярмарок та торгові будиночки, де можна придбати ласощі, напої і сувеніри.
За даними прес-служби, локації на Банковій створені за допомогою меценатів та благодійних організацій.



Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...