Адель офіційно підтвердила, що вдруге вийшла заміж. Пара тримала свої стосунки в секреті протягом двох років

Адель вийшла заміж за Річа Пола

Британська співачка 35-річна Адель вдруге вийшла заміж. Декілька місяців фани підозрювали, що артистка одружилась з спортивним агентом Річем Полом. У телешоу свого друга Алана Карра зірка підтвердила цю інформацію, пише Daily Mail.

"Я був сьогодні ввечері на комедійному шоу Алана Карра, і в залі була Адель. Алан запитав, чи хтось із присутніх нещодавно одружився, і Адель крикнула: "Я!", - переповів очевидець виданню.

Адель та Річ Пол / © instagram.com/adele

"Сьогодні я був на комедійному шоу Алана Карра в Лос-Анджелесі, і Адель була в залі. Алан запитав натовп, чи є хтось, хто нещодавно одружився, і Адель вигукнула: "Я", - сказав глядач.

Адель та Річ Пол / ©

Як відомо, раніше стосунки Адель зі спортивним агентом Річем Полом були за сімома замками. Пара не хотіла ділитися жодними подробицями.

"Ви можете говорити все, що завгодно. Я не той тип людини, яка виставляє особисте життя. Це не для ЗМІ", - прокоментував чутки Річ Пол минулого місяця.

Адель та Річ Пол / © Associated Press

Зазначимо, вперше пара з'явилася на публіці разом 2021 року на спортивній грі.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...