"Адмірал Няв" не виправдала довіри: Відому волонтерку звинуватили в розтраті донатів (фото)

Відома у Х волонтерка "Адмірал Няв" (Анна Скольбушевська) витрачала кошти з донатів, зібраних на своїй сторінці нібито для медичного підрозділу "Госпітальєри", на особисті потреби та подорожі. Про це йдеться у треді на офіційній сторінці "Госпітальєрів"у Х, передають Патріоти України.

"Розслідування встановило: зібрані гроші Анна витратила на особисті потреби, азартні ігри, коштовні подорожі Європою, квитки на концерти та інші розваги", - йдеться в твіті.

Також "Госпітальєри" розповіли, що в Анни є проблеми зі здоров'ям, які вона приховала від підрозділу. Наразі вона на лікуванні, її виключено з батальйону, надалі її діяльністю займатимуться правоохоронці. "Анна має серйозні проблеми зі здоров'ям та узалежнення, які приховувала. Її численні історії виявилися неправдивими. Зараз Анна на лікуванні. Її виключено з батальйону зі здачею майна, шевронів та усієї символіки батальйону. Подано заяву до правоохоронних органів щодо розтрати коштів. Закликаємо постраждалих також ділитися доказами у встановленому законом порядку", - зазначено в заяві.

Варто зазначити, що на сторінці самої волонтерки останній твіт з'явився 2 липня. Там вона повідомила, що їй рекомендували "госпіталізацію та почати медикаментозне лікування під наглядом", тому вона зникає з соцмереж. Також вона попросила вибачення і сказала, що їй соромно.

В коментарях до заяви користувачі Х висловили обурення, що "Госпітальєри" приймали (чи не приймали) донати на особисті картки фізичних осіб, а не на реквізити самого фонду, що й призвело до розтрат.


Спеціальний гість: До Києва разом із сином приїхав голлівудський актор Майкл Дуглас (фото)

середа, 11 вересень 2024, 15:52

Майкл Дуглас прибув до Києва вранці, 11 вересня, на потязі Укразалізниці у складі великої делегації, в якій крім Дугласа із сином приїхав держсекретар США Ентоні Блінкен, міністр закордонних справ Великої Британії Девід Лемм, президент Литви Ґітанас На...

Вимоги "статутів" не мають юридичної сили: Примушувати школярів носити форму чи певний тип одягу незаконно, - освітній омбудсмен

середа, 11 вересень 2024, 15:43

Освітній омібудсмен Сергій Горбачов заявив, що примушувати українських школярів носити шкільну форму чи певний тип одягу незаконно і єдиними рекомендаціями до такого одягу є охайність, відповідність сезону та зручність, зокрема під час перебування учні...