Адольф Путін і його посіпаки: У Чехії "розробили дизайн форми" для олімпійських збірних РФ і Білорусі (фото)

Чеський журнал Reflex запропонував "кривавий" дизайн олімпійської форми для російських і білоруських спортсменів, яким МОК дозволив їхати на Олімпіаду-2024 у Парижі під нейтральним прапором. Відповідні фото запропонованої форми журнал опублікував на своєму сайті, передають Патріоти України.

"Ми "аплодуємо" та схвалюємо рішення (від МОК - ред.) за умови, що спортсмени будуть носити колекцію, яку ми створили для них за допомогою штучного інтелекту Midjourney... Спорт належить до політики. У випадку з Росією це вірно подвійно. Завзятий і дуже поганий хокеїст, Путін використовує спортсменів для пропаганди власного терористичного режиму, коли може. Пропагувати та виправдовувати кровопролитну війну по всьому світу йому допомагають найкращі спортсмени", - йдеться у повідомленні.

Російські та білоруські спортсмени братимуть участь у змаганнях під 5 рингами в індивідуальному порядку на Олімпійських іграх-2024. У Reflex зауважили, що у них може й не бути зв'язків з військовими, які коять звірства в Україні під командуванням російського президента Володимира Путіна, але сотні українських спортсменів не зможуть приїхати на Олімпіаду через те, що їх вбили російські окупанти.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...