Адвокат трагічно загинув, пронісши до кабінету МРТ заборонену річ: Стало відомо, що це було

Бразильський адвокат трагічно загинув після того, як його пістолет розрядився магнітним полем апарату МРТ у лікарні. Про це пише nypost.com, передають Патріоти України.

Нещасний випадок стався 16 січня, коли чоловік на ім'я Леандро Матіас де Новаес віз свою матір на сканування до Laboratorio Cura в Сан-Паулу. Він не повідомив персонал, що мав із собою вогнепальну зброю.

Повідомляється, що співробітники попросили родичів залишити всі металеві предмети перед входом до кабінету МРТ, як це заведено в лікарнях через потужне магнітне поле пристрою. Однак Новаес вирішив піти, не заявивши про свою приховану зброю.

Катастрофа сталася після того, як машина висмикнула зброю з його пояса, внаслідок чого вона вибухнула та вдарила адвоката в живіт. Згодом його терміново доправили до лікарні Сан-Луїса Морумбі, де він пролежав декілька тижнів, перш ніж 6 лютого помер від травм.

Після інциденту представник Laboratorio Cura опублікував заяву, в якій зазначив, що дотримувався всіх "протоколів запобігання нещасним випадкам", як це було прийнято у всіх відділеннях МРТ.

"І пацієнт, і його супутниця були належним чином проінструктовані про порядок доступу до оглядової та попереджені про видалення всіх металевих предметів", - заявив він.

В установі також додали, що і Новаес, і його матір підписали протоколи, проте адвокат не згадав про свою зброю і увійшов із нею до відділення "за власним рішенням".

Поліцейське розслідування підтвердило, що зброя була зареєстрована і що адвокат мав ліцензію на неї. Перед смертю Новаес часто публікував матеріали на підтримку зброї для своїх більш ніж 8000 підписників у TikTok.

Звірство достойне рашистів: У Чехії українець зв'язав ексдружину, засунув в жінку петарду і підірвав

неділя, 19 травень 2024, 21:38

У Чехії українець підірвав петарду у піхві своєї колишньої дружини. Прокуратура висунула звинувачення у замаху на вбивство і вимагає дуже суворого покарання. . Інцидент стався у місті Пльзень. За даними слідства, 36-річний громадянин України Олександр...

В Україні 20 травня знову відключатимуть світло: В "Укренерго" назвали час, коли застосують обмеження

неділя, 19 травень 2024, 21:30

Ввечері в понеділок, 20 травня 2024 року, в усіх без винятку областях України слід очікувати планових відключень світла. Про це за добу попереджає компанія "Укренерго". Ці заходи стосуватимуться як промислових споживачів, так і побутових. Відключення б...