"Адвоката наймати не буду": Мати 16-річного винуватця ДТП у Луцьку емоційно висловилася щодо покарання для сина

Мати ймовірного винуватця ДТП у Луцьку, якому раніше обрали запобіжний захід, заявила, що не збирається наймати 16-річному синові адвоката, повідомляють Патріоти України.

За словами Ганни Ільчук, син взяв ключі від авто без дозволу, а його вітчим у цей час перебував за кордоном на заробітках. "Ми ходили до потерпілої, цікавилися її здоров'ям, досі телефонуємо племінниці Руслані - намагаємося допомогти всім не для того, щоб зменшити синові термін. Повірте, я не наймаю йому адвокатів. Він отримає, що заслужив", - каже жінка.

За словами слідчих, юний зловмисник свою провину визнає. З журналістами він спілкуватися відмовляється.

Наїзд на пішоходів у Луцьку

Аварія сталася в неділю, 12 грудня, близько 14 години, на проспекті Соборності в Луцьку. 16-річний водій автомобіля Renault Megane, тікаючи від екіпажу патрульних, промчав на червоне світло і в'їхав у людей, які переходили дорогу по регульованому пішохідному переходу і врізався в дерево і дорожній знак.

Після скоєння ДТП водій та двоє пасажирів транспортного засобу намагалися втекти з місця події, проте їх затримали поліцейські та небайдужі громадяни. В результаті ДТП постраждали шестеро людей: в реанімаційному відділенні знаходиться 39-річна жінка, її 5-річний син - в обласній лікарні; ще чотири жінки отримали забої та переломи й після надання медичної допомоги не госпіталізувалися.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...