Африканська спека 33 градуси: Діденко розповіла, коли в Україні настане погодне "пекло"

Дощі, свіжа атмосфера і помірне тепло, які спостерігалися в країні більшу частину нинішнього тижня закінчаться - погода в Україні в наступні кілька днів буде визначатися новим антициклоном, який принесе до себе дику спеку. Таке прогноз опублікувала на своєму каналі в месенджері Telegram популярний український синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

Вже 19 червня, згідно з її інформацією, повітря в більшості регіонів України прогріється до +26...+30 градусів за шкалою Цельсія. А 20 Червня стовпчики термометрів підскочать до +28...+33 градусів за шкалою Цельсія — практично африканська температура.

Опадів же в неділю в Україні Діденко не очікує. "Погода в Києві 19 червня повинна бути також сухою, ясною, з невеликими білими хмарками і помірною спекою ‒ до +29 градусів за шкалою Цельсія. Ідіть завтра, по можливості, гуляти, зустрічатися, згадайте, може, когось або щось давно не бачили, відвідайте", - рекомендувала синоптик.

Але, каже Діденко, вже 21 червня погода в Україні знову стане трохи більш прохолодною — завдяки дощам температура впаде до +25 градусів за шкалою Цельсія.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...