"Афигеть форма!": Майбутній зять Шойгу оскандалився захопленими коментарями під фото співачки в бікіні

Наречений Ксенії Шойгу, дочки міністра оборони Росії та воєнного злочинця Сергія Шойгу оскандалився захопленими коментарями під фотографією відомої російської співачки Клави Коки в бікіні. Фітнес-тренер Олексій Столяров зробив комплімент фігурі артистки. Підписники ж під повідомленням спортсмена поспішили нагадати йому, що він майже одружений і такі коментарі виглядають недоречно. З дописом можна ознайомитися на сторінці зірки в Instagram, передають Патріоти України.

На фотографії Клава Кока позує на відпочинку в анексованому Криму, а саме – Ялті, в блідо-рожевому купальнику. Зірка продемонструвала форми в басейні та на даху багатоповерхівки.

"Офігіти форма", - написав Олексій Столяров, на що отримав кілька зауважень від користувачів мережі.

Дехто з них спробував заперечити тренеру, вказавши, що в співачки цілком звичайна фігуна, на що він ще раз написав: "Чуєш, офігенна фігура".

Фоловери нагадали Столярову про те, що він майже одружений чоловік і виховує дитину від дочки міністра оборони Росії. "Дивися, обережніше з такими захопленнями", "Чуєш, ти взагалі вже одружений", – написали користувачі. Після цього коментар спортсмена зник.

У травні 2021 року стало відомо про заручини доньки Сергія Шойгу. На своїй сторінці в Instagram Ксенія продемонструвала обручку. Трохи згодом стало відомо, що пара чекає першу дитину. 17 вересня в закоханих народилася дочка.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...