Гроші знайшлися: "Агента НАБУ" Шевченка випустили під заставу

У вівторок, 30 березня, Євгена Шевченка, якого разом із колишнім нардепом Семеном Семенченком підозрюють у створенні незаконного збройного формування, випустили під заставу в п'ять мільйонів гривень. Про це повідомляє ZN.UA, посилаючись на джерела в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

Заставу вранці внесла дружина Шевченка, 300 тисяч гривень із зазначеної суми їй допомогли зібрати друзі. "Позаштатному агенту НАБУ" обмежили право пересування Києвом. Також він має носити електронний браслет.

За даними джерела, Служба безпеки України не має до Шевченка претензій щодо ПВК, в основному його звинувачують у незаконному ввезенні в Україну військових товарів та запчастин із Росії. Нагадаємо, раніше Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід "агенту НАБУ" Євгенові Шевченку. Його відправили під варту на два місяці – до 24 травня – з можливістю внесення застави в розмірі 5 млн грн.

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...