Агресор демонструє силу: Росія влаштувала заняття з бойової підготовки в анексованому Криму

Міноборони Росії заявило про проведення на полігонах анексованого Криму занять з бойової підготовки за участю призовників, передають Патріоти України.

Дослівно: "Військовослужбовці весняного призову…, які поповнили лави військових частин армійського корпусу Чорноморського флоту, приступили до занять з бойової підготовки на полігонах, розташованих на території Республіки Крим".

Деталі: Повідомляється, що військовослужбовців навчають "первинним навичкам володіння штатним озброєнням з виконанням стрілецьких вправ".

Вони беруть участь "в заняттях за видами одиночної підготовки, у тренуваннях з водіння бойових машин, тактиці ведення бою, а також у заходах з радіаційного, хімічного та біологічного захисту".

Окупанти заявляють, що заходи бойової підготовки проходять на полігонах "Ангарський", "Перевальне" і "Козачий". У них задіяно близько 200 військовослужбовців і понад 30 одиниць військової і спеціальної техніки.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...