Агресор лютує: Російські окупанти завдали три ракетні удари по Київщині

У п’ятницю російські війська нанесли три ракетних удари по об’єктах у Київській області, заявив голова Київської ОВА Олександр Павлюк в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"Тільки сьогодні було нанесено три ракетних удари по об’єктах у Київській області. Ми не виключаємо можливості повторних ударів по будь-яких об’єктах".

Павлюк рекомендував відкласти повернення мешканців до Києва "на більш спокійні часи". "Ми повторювали й повторюємо, що залишається небезпека для цивільного населення. Як небезпека повернення ударних угрупувань в напрямку Києва, до якої ми готуємося, так і небезпека замінованих деокупованих територій, так і можливість нанесення ракетних ударів по об’єктах як у Києві, так і по всій Україні", - зазначив він.

Що передувало: Вночі мешканці Києва та Київської області чули вибухи, було випущено кілька ракет, працювала протиповітряна оборона. За даними AFP, пошкоджено машинобудівний завод "Візар" у Вишневому.

"У його країні триває війна": Ф'юрі не визнав поразку від Усика та заговорив про реванш

неділя, 19 травень 2024, 10:56

Британський боксер Тайсон Ф'юрі прокоментував поразку від українця Олександра Усика у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. "Циганський король" не погодився з суддями, які роздільним рішенням зафіксували перемогу Усика. За йог...

Американський університет присвоїв коту за "видатні заслуги" докторський ступінь

неділя, 19 травень 2024, 10:00

Університет Вермонта присвоїв почесний ступінь "доктора" коту Максу, якого так люблять студенти. Про це у суботу, 18 травня, повідомляє видання Нuffpost. . Вказуэться, що кіт отримав ступінь за "полювання на мишей та популярність серед студентів". . ...