Агресору дали відсіч пасажири: У Миколаєві водій фури напав з балончиком на маршрутника (відео)

В результаті постраждали обидва водії та двоє пасажирів маршрутки.

У Миколаєві пасажири маршрутки побили водія фури, у якого до цього стався конфлікт з водієм пасажирського автобуса. Про це пишуть Новости-N, передають Патріоти України.

За даними видання, водії не поділили дорогу і влаштували "обмін люб'язностями", в ході руху сигналячи і лаючись один з одним. Під час того, як маршрутка зупинилася, фура її наздогнала і "затиснула" на зупинці. Водій DAF вискочив з кабіни, прибіг до маршрутника і кілька разів бризнув з газового балончика йому в обличчя. Газ потрапив у салон, що викликало гнів у пасажирів. Вони вийшли з салону і побили водія фури. Той навіть намагався сховатися в своєму авто, але його дістали й звідти. Постраждала навіть частина обшивки вантажівки, а конфлікт вдалося припинити лише прибулим поліцейським.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

Постраждалими, крім водія фури, виявилися ще три людини. У нього підозрюють струс головного мозку, зараз він у лікарні. Там же і маршрутник з опіками очей і слизових оболонок рота і носа. Також постраждали двоє пасажирів.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...