Агресору все мало: Росія влаштувала зухвалу провокацію з Кримом в ЮНЕСКО (фото)

РФ в ЮНЕСКО поширює інформацію, що українська світова спадщина Херсонес Таврійський в окупованому Криму є російською. Про це пише міністр культури Євген Нищук у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Так, делегація РФ представила об'єкт своїм на 43 сесії комітету Всесвітньої Спадщини ЮНЕСКО в Баку. Там Росія почала поширювати вісник організації.

"Росія продовжує свої зухвалі дії! Це є грубим і неприпустимим порушення всіх норм міжнародного права, резолюцій Генасамблеї ООН, виконавчої ради ЮНЕСКО згідно з якими Крим - це Україна! Це відверта пряма заява про анексію, плювок в обличчя всієї міжнародної спільноти!", - написав Нищук.

Він зазначив, що підніме це питання на урядовій нараді."Колеги з команди продовжують роботу на місці і ми чекаємо невідкладної реакції і втручання Міністерства закордонних справ України та відповідних нот з вимогою припинити поширення неправдивої інформації на заходах ЮНЕСКО", - підкреслив міністр культури України.

Мілевський жорстко "розніс" одноклубників у роздягальні (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 20:55

У неділю, 28 квітня, відбувся матч четвертого туру ХФЛ між медіафутбольними командами IGNIS і FC Rutakorets (3:2), передають Патріоти України. Пресслужба IGNIS поділилася відео, на якому колишній футболіст Динамо і збірної України з футболу Артем Мілев...

Нардепка Безугла привітала ДПСУ з професійним святом і відразу... образила

вівторок, 30 квітень 2024, 20:27

Народна депутатка Мар'яна Безугла привітала ДПСУ з Днем прикордонника і одразу ж розкритикувала Службу. Які претензії до прикордонників має невгамовна нардепка, вона написала у Facebook, передають Патріоти України. Безугла нагадала, що нещодавно чисель...