Агресивний пенсіонер-ватник: Деталі побиття жінки в парку Одеси (фото)

В Малинському відділенні поліції спочатку в словах "сепаратиста" нічого особливого не побачили, але розголос змусив правоохоронців зацікавитися подробицями справи.

Поліція почала розслідування за фактом побиття сепаратистом на жительки Одеси Наталії Савічевої. Нападником виявився 68-річний Микола Зайцев. За фактом розпочато провадження у ч. 1 ст. 125 (умисне нанесення легких тілесних ушкоджень). Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Про це повідомили в поліції Одеської області, передають Патріоти України.

Щоправда, в поліції стверджують, що нібито Наталія після звернення відмовилася від проходження судово-медичної експертизи.

"Це не так, в поліції мені тоді навіть не виписували направлення на експертизу, і просто вказали на вихід", – в свою чергу зазначає в розмові з нами Наталя.

Нагадаємо, 3 червня в парку Горького в Одесі літній "сепаратист" напав на Наталію з кулаками. За словами жінки, вона сиділа на лавочці, спостерігаючи за дітьми. Поруч сидів літній чоловік, який вихваляв "русскій мір", пропагував сепаратизм. Він називав себе "сепар", а українських військових "найманцями", які воюють за 8 тисяч гривень і 2 га землі.

Наталія не витримала і зробила йому зауваження, у відповідь той стягнув її з лавки на землю і почав бити ногами. Однак жінка запевняє, що в Малинському відділенні поліції спочатку в словах "сепаратиста" нічого особливого не побачили, сказавши, що це його особиста думка.

Також Наталія вважає, що в поліції так і не вникли в суть конфлікту. Там заявляють, що одеситка втрутилася в розмову чоловіка, однак Наталія стверджує, що вона лише зробила зауваження. Чим і викликала неадекватну реакцію.

Тепер справу веде молода слідча, вона виписала Наталії направлення на судмедекспертизу. "Я вже пройшла перевірку, лікар сказав, що це легкі тілесні ушкодження", – повідомила Наталія.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.