"Ах, вы сепары, мрази конченные!": У Києві сталася бійка через Бандеру і Шухевича (фото, відео)

Шостий апеляційний адміністративний суд Києва 28 жовтня розглянув апеляцію Київської міськради та націоналістичних організацій на скасування рішення про перейменування проспектів Московського та генерала Ватутіна на честь лідерів ОУН-УПА Степана Бандери і Романа Шухевича. У приміщенні трапилася жорстока бійка. Про це написало видання Іnsider, передають Патріоти України.

На засіданні представники громадських організацій висловили недовіру складу суду. Колегія дала їм час для того, щоб зробити це у письмовому вигляді. Причиною для недовіри стали викрики активістів біля суду, які нібито "висловлювали впевненість, що рішення буде на їх користь". На думку представників громадських організацій, ці люди могли чинити тиск на суддів.

Пізніше через "замінування" з приміщення евакуювали людей. А ще трохи згодом у суді трапилася бійка, під час якої учасники викрикували лайливі слова, звинувачували одне одного. Звучали фрази: "Ах, ви сепари, мерзоти кінчені!" Зрештою, противників перейменування вигнали із залу.

Депутат Київради Володимир Назаренко у коментарі виданню розповів, що спілкувався із чоловіками, які представляли противників перейменування вулиць. За словами Назаренка, ті почали штовхати його, після чого і виникла бійка.

"Одна справа, коли ці тітушки просто ходять на засідання, інше – коли починають розпускати руки", – відзначив депутат. Виданню не вдалося поспілкуватися з іншої стороною конфлікту – чоловіки швидко залишили територію. Зрештою, колегія суддів ухвалила рішення про те, що заяву про відвід розглядатиме інший суддя. Коли це буде – невідомо.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...