"Ахалай-махалай": У Росії відомий фокусник придумав "заклинання" проти санкцій

Російська пропаганда залучила "важку артилерію" для того, щоб "нейтралізувати" нові санкції Європейського Союзу проти РФ. Цього разу санкції "заклинав" артист цирку Амаяк Акопян, інформують Патріоти України.

Як повідомляє "КП", циркача покликали заспокоїти народ на тлі нових санкцій. Той спробував це зробити "заклинання" із дивним змістом. "Ахалай-махалай, санкции сжигай", - заявив ілюзіоніст.

Втім, "заклинання" росіяни не оцінили. У коментарях до новини більшість з них підняли на сміх цю новину. Росіяни називають ілюзіоніста "важкою артилерією" та вважають, що його закликання - ганьба.


"Деякі намагаються вирішити питання кардинально": В Україні назвали головні складнощі з пошуком ухилянтів

понеділок, 20 травень 2024, 12:44

Українським правоохоронцям вкрай рідко вдається відшукати серед військовозобов’язаних громадян тих, хто ухиляється від мобілізації. Адже деякі чоловіки намагаються вирішити питання кардинально – тікають за кордон. Про це в розмові з OBOZ.UA розповіли у...

Деякі українці мають право на дострокові пенсії: Хто може отримати і за яких умов

понеділок, 20 травень 2024, 12:25

Багатодітні матері, які виховали п'ятьох або більше дітей до шестирічного віку, можуть отримати дострокову пенсію в 50 років за наявності 15 років страхового стажу. Батьки за тих самих умов можуть претендувати на пенсію в 55 років з 20 роками стажу. Пр...