Ахметов сказав "Стоп!": В Україні припиняє друкуватись один з найвідоміших часописів

Система збуту друкованої преси практично зруйнована, стверджують Media Group Ukraine

Медіа-холдинг Media Group Ukraine, який входить до складу холдингової компанії SCM Ріната Ахметова, заявив про припинення випуску газети "Сегодня" з 27 вересня 2019 року, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-служба холдингу.

Зазначається, що інформаційний бренд "Сьогодні" сконцентрується на розвитку диджитал і ТВ-форматів. 27 вересня 2019 року вийде останній номер щоденної газети.

"Система збуту друкованої преси практично зруйнована, друк дорожчає у валютному вираженні, і тенденція до подорожчання збережеться. До читачів у регіонах часто доходять позавчорашні (а то і тижневої давності) новини.

Останнім часом ситуація тільки погіршується, і саме тому ми призупиняємо випуск щоденної газети і концентруємо зусилля на розвитку сайту та теленовин під брендом "Сьогодні", - заявив директор Media Group Ukraine Євгеній Бондаренко.

За словами гендиректора "Сьогодні Мультимедіа" Андрія Романенка, за останні дев'ять років середньотижневе охоплення газет (щоденних + щотижневих) знизилося на 52%. Водночас охоплення інтернету зросло на 60%.

"В Україні закрилося чимало газет і журналів, гравці, що залишилися, вже не можуть підтримувати інфраструктуру, необхідну для його існування. Цілі сегменти ринку припинили існування - збанкрутували передплатні агентства, закрилися мережі продажу періодичних ЗМІ. Особливо ці проблеми актуальні для віддалених регіонів, міст із населенням 50 тисяч мінус, де газети традиційно читали", - зазначив він.

Романенко додав, що усім співробітникам будуть забезпечені справедливі умови звільнення та запропоновані наявні в групі можливості для працевлаштування.

Оце так: Журналісти закликали військове керівництво замінити речницю ОК Південь

вівторок, 16 квітень 2024, 22:51

Майже сотня журналістів та представників ЗМІ вимагає від військового керівництва замінити керівницю об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк через «заборону висвітлювати воєнні злочини РФ в зоні її відповідально...

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...