"Ахренеть. Музея не надо": Українців розсмішила розкішна їдальня НАЗК (фото)

Інтер'єри закладу громадського харчування викликали подив через свою недолугість і змішання абсолютно непоєднуваних речей.

Їдальня НАЗК і МЕРТ. Фото: Facebook Олександра Гончарова.

У мережі з'явилися фото їдальні, в якій харчуються співробітники Національного агентства з протидії корупції та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Їх опублікував на своїй сторінці у Facebook журналіст Олександр Гончаров, передають Патріоти України.

Інтер'єри закладу громадського харчування викликали подив в українців через свою недолугість і змішання абсолютно непоєднуваних речей. Так, стіни приміщення обвішані картинами, на підвіконнях стоять вінтажні статуетки, музичні інструменти. Меблі їдальні також стилізовані під антикваріат.

"Це не Лувр і не Ермітаж. Це їдальня, де харчуються співробітники НАЗК і Міністерства економічного розвитку. При вході їх зустрічає бронзова статуетка дівчини з порожніми відрами, в кутку періодично відбиває час підлоговий антикварний годинник", – підписав добірку фото Гончаров. У коментарях його підписники також висміяли креатив у їдальні.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...