Актор обурений "несправедливістю": Суд виніс вирок Остапу Ступці за "п'яну" ДТП

Сьогодні, 24 листопада, відбулося судове засідання у справі "п'яної" ДТП, яку влаштував актор Остап Ступка у квітні цього року, повідомляють Патріоти України.

Суд визнав його винним і призначив покарання у вигляді обмеження волі на 3 роки і позбавив водійських прав на 8 років. Також з нього стягнуть близько 10 тисяч гривень, які пішли на експертизи.

Варто відзначити, що обмеження волі - не означає взяття під варту і утримання у в'язниці. За словами адвоката актора, Ступка повинен буде з'являтися в спеціальні установи і виконувати суспільно корисні роботи.

Сам Ступка вважає таке рішення суду несправедливим. За його словами, він міг відбутися штрафом. "Я погоджуся зі своїм захисником, що це досить несправедливе рішення. Є багато пом'якшуючих обставин. Ми могли вийти на штраф, що було б більш доречно і справедливо для держави, тому що сума немаленька. Мінімально - це 170 тисяч гривень. Також не вирішена доля арештованого майна", - сказав Остап.

Зараз Ступка перебуватиме під нічним домашнім арештом. Як тільки вирок суду вступить в силу цей запобіжний захід перестане бути дійсним. Крім того, захист Ступки планує подавати апеляцію.

Джерело: UA:Суспільне

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...