Актор-путініст із "Пригод Електроніка" заявив, що його дружину хочуть ув'язнити в Україні

Російський актор-путініст Володимир Торсуєв, який виконав головну роль у фільмі "Пригоди Електроніка", заявив, що його дружині Лілії Гурській загрожує 5 років ув'язнення в Україні, передають Патріоти України.

В інтерв'ю пропагандистським ЗМІ 57-річний "електронік" сказав, що його дружина - громадянка України, яка "на щастя" отримала російський паспорт. Також Торсуєв, який відкрито підтримує вторгнення РФ у нашу країну, пожалівся, що СБУ назвала його "терористом".

"СБУ працює, не дрімає – їй вже дали п'ять років в'язниці заочно за те, що вона дружина терориста. Але це ж маячня. У неї там діти, онук у нас там, батько. На похорон матері вона не змогла поїхати, бо її заарештують і посадять у в'язницю. За що? За те, що вона заміжня за Торсуєвим", - обурився путініст.

Володимир Торсуєв разом зі своїм братом-близнюком Юрієм Торсуєвим з 2014 року їздить на окуповані росіянами території України. Під час однієї з поїздок зірка фільму "Пригоди Електроніка" розповідав, що місцеві "здали" їх із братом-путіністом СБУ і вони нібито дивом не потрапили у полон.

У 2018 році брати Торсуєви були внесені до бази "Миротворець" за свідоме порушення кордону України та участь у антиукраїнських пропагандистських заходах. У квітні 2022 року Володимир Торсуєв відкрито підтримав повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

"В Україні ж зараз при владі виявилися справжні фашисти, сволота. Ми з братом бачили, що творили українські військові. Якби мені зараз дали в руки автомат, я був би в перших рядах тих, хто захищає Донбас. Але мені вже через вік не дозволять", - заявляв путініст.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...