Акторка Вікторія Литвенко зізналася, чому її чоловік, зірка серіалу "Кріпосна", не пішов воювати

Акторка театру та кіно Вікторія Литвенко (Перші ластівки, Снайперка, На лінії життя) в інтерв'ю Аліні Доротюк розповіла, чому її чоловік, актор Сергій Стрельников (князь Стефан Яблоневський у Кріпосній) не пішов добровольцем на фронт, передають Патріоти України.

«Не всі можуть одночасно піти на фронт. Одночасно, воно так не відбувається. Тоді у нас не було б чоловіків, якби всі пішли. Прийде час Сергія, він туди піде. Він не відмовляється, він не втікає з країни. Він став на облік у всіх можливих військкоматах. Сергій обов’язково піде, якщо його туди покличуть і визнають придатним для цього», — зазначила акторка. У 2019 році у подружжя народився син Сільвестр.

Литвивенко розповіла і про стосунки з першим чоловіком, актором Романом Ясіновським (Кіборги, Пульс). Актори виховують доньку Варвару. «Ми були разом з першого курсу. Університет, театр. Разом були 10 років. Підтримуємо стосунки. У нас дочка. Зараз все нормально. Ми разом беремо участь у житті нашої дитини. Зараз ми із Сергієм у Києві, а Варвара — у Тернополі. Батьки Романа живуть у Тернополі. Записалася там до школи», — розповіла Вікторія.


20-річний хлопець оформив опіку над молодшими сестрами, які залишились самі за кордоном після смерті матері

неділя, 19 травень 2024, 19:18

20-річний чернігівець Нікіта Полянецький оформив опіку над своїми молодшими сестрами, які опинилися самі ща кордоном після смерті матері. Історію родини розповідає "Суспільне Чернігів", передають Патріоти України. 20-річний Нікіта, 16-річна Даша та 11-...

"Любов переможе": Нардепка одружилася з комбатом (фото)

неділя, 19 травень 2024, 18:41

Нардепка від Слуги народу і голова української делегації в ПАРЄ Марія Мезенцева та командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів АХІЛЛЕС 92-ї Окремої штурмової бригади імені Кошового Отамана Івана Сірка Юрій Федоренко уклали шлюб. Про ц...